onsdag, maj 21, 2008

Det tager vel nok alt for meget af min tid.....

Det arbejde! Der er dage hvor jeg tænker hvorfor skal jeg i det hele taget afsted? Når jeg er så gammel og brugt, og jeg meget hellere vil gå og nusse med mine jordbær-planter eller.....

... gå og drømme om de blommer der ser ud til at ville komme i år! Sidste år var der to blommer på mit blommetræ, men i år lover det meget bedre!

Jeg kunne også bare gå og frydes over mine Hostaer og alt det der grønnes....

Men mest af alt kunne jeg jo lige præcis komme videre med den grå "Liselotte-trøje" der er på pindene lige nu. Den vin-røde er blevet færdig, med en lille variant i halsudskæringen synes jeg den er rigtig fin!
Ja, mest af alt kunne jeg have lyst til at sidde i et hjørne i haven idag med strikkepinde der gløder!
Men den går jo ikke: Jeg møder klokken 11.00 og lukker klokken 17.00, og derefter er der personalemøde helt til klokken 20.00, så det er bare med at glemme alt om det man hellere ville lave idag.
(Og jeg har slet ikke nævnt noget om en lille strejkeramt Andreas der skal hygge sig med sin morfar efter skole-tid! Misundelig? Overhovedet ikke!)

13 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hvor er din trøje blevet smuk, men mon ikke det er modellen, som gør den så fin. Den er virkelig vellykket :-)

PS - jeg forstår godt, at du hellere ville være hjemme. Jeg kender fornemmelsen, men jeg tror, at du får en skøn dag alligevel :-)

Anonym sagde ...

Tusind tak Liselotte og også tak for hjælpen undervejs ;-) Se'følgelig får jeg en fin dag, plejer at få det bedste ud af det - god dag til dig her fra vest!

Jette sagde ...

Hvor den farve og model klæ'r dig drøn godt, kan godt forstå, du er igang med nr. 2. (har ofte samme fornemmelse mht stikkepinde, der trækker :) )

Marianne sagde ...

Utrolig skøn model - både trøjen og den indeni :-) Når det er maj og der er friske rejer i butikken og blomsterne springer ud så skulle man være et skarn hvis man ikke ønskede bare at sidde og nyde...

Anonym sagde ...

Tak Jette og den har faktisk været rigtig hyggelig at sidde med.
Marianne: Tak :o) og du har helt ret man skulle være et skarn!

Lene sagde ...

du smukke kvinde, hvor klæder den trøje dig godt :-) og nu er det møde forhåbentligt færdigt, så benene op og strik en pind eller to :-)

Anonym sagde ...

Uha Lene nu er kinderne næsten samme farve som trøjen, men tak alligevel!
Ja, mødet er slut og det er tid til at lave strøm til i morgen hvor der venter en laang dag med musik og ballade! Kram til dig herfra....

Unknown sagde ...

Siger som Liselotte - hammersmuk model. Og kan du så se at komme fast hjem til Henry, når man trænger, så trænger man, og så er det ikke et sekund for tidligt, at sige stop til et langt smukt arbejdsliv. Knus

Anonym sagde ...

Og jeg er helt enig, din nye trøje klæder dig virkelig så smukt!

Jeg kender også det der med hellere at ville pusle ude i haven end at tage på arbejde, haha ...

Anonym sagde ...

Fr. Koch - jeg kan kun pippe med - du er skøn og trøjen er dejlig :-) Det er en helt vidunderlig farve til dig - man bliver glad af at se dig i den - jeg ville sådan ønske jeg kunne strikke når jeg ser sådan et dejligt resultat!

Anonym sagde ...

Hø-hø nu er der vist sagt nok om både trøjen og hende indeni! Gad nok vide hvornår jeg holder op med at have fået min "ungpigekulør" tilbage igen ;-)
Men I er da for søde hele bundtet og tusind tak for jeres søde kommentarer!

Unknown sagde ...

Jeg kan godt forstå du hellere vil blive hjemme ved den skønne have du har.

kokken sagde ...

Ja, der er jo så dejligt lige nu!