mandag, april 14, 2008

Efterlysning!

Sokketyv på spil!

Ved ikke om han lister sig ind i nattens mulm og mørke for at stjæle en enkelt sok eller ti - eller om det er min vaskemaskine der er en forslugen een af slagsen.

Ihvertfald: Altid mangler der en sok eller flere når der skal lægges tøj sammen, og efterhånden har vi en hel kurv af enkelte sokker. Idag gik jeg så i krig og da vejret var så dejligt i gårdhaven, ja så trak chefen og jeg ud i det fri!

Sokke-jagten er gået ind!

Aner ikke om vi slutter dagen med gule ærter og flæsk som de rigtige jægere har for vane.
Nu skal jeg jo også lige passe mit job på et tidspunkt, og måske er jeg så slidt ned til sokke-holderen når jeg kommer hjem.

God dag til jer derude!

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Har du fundet tyven?
Jeg har opgivet og ligger bare en bunke til Jens, så må han selv om det. Slut med at bruge tid på at finde, dem som passer sammen.

Anonym sagde ...

Ha - du er da også altid så rationel!
God dag til dig herfra ....

Anonym sagde ...

Ja, det er et af verdens helt store mysterier: de enlige sokker, på linie med spørgsmålet om hvorfor der altid kun ligger én sko på vejen - hvor er den anden? Håber du ikke bliver sidt ned til de sokkeholdere, trods alt, Fr. Koch :-)

Anonym sagde ...

Ja, man kan undre sig over mange ting her i livet - store såvel som små ;-) Kram og god dag til dig herfra ....

Jane sagde ...

Hmm.. jeg tror vi, her i huset, har broderen til din tyv...
Nu begynder vi at få huset 'befolket' med hjemmestrikkede sokker, de bliver åbenbart ikke så nemt væk.. :o)

Anonym sagde ...

Dejligt at høre at man ikke er alene Jane;-)

anjoe sagde ...

Læste dit skrevne fra start af - og ikke at forglemme "sure" sokker, der bare forsvinder efter hvidvaskning, upsidupsi *LOL*

Men fortæl mig og Rimkogeren, hvor at hans cowboyder-bukser har gemt sig; altså det der par, som vi nu har jagtet i et par uger...

Unknown sagde ...

Den tyv besøger hvis de fleste hjem.
En dag jeg Besøgte min datter sad hun også med en bunke der ikke passede sammen, men der også 3 børn og 2 voksen og så dyrker alle børnene sport.Så tyven har haft travlt.

kokken sagde ...

Akkeja,akkeja vi er vist alle i samme både ser det ud til. Tak for jeres kommentarer der glæder mig rigtig meget - for så er jeg da ikke alene om at ha det problem!

Joan sagde ...

Jeg har fundet tyven her i huset.... Vores hund - han spiser glad og gerne sure sokker, helst mine. Jeg vælger at tro, at det er pga farven han vælger mine.. de andre i huset mener det er pga lugten (duften ;) )