onsdag, januar 30, 2008

En morgentur i haven ......

.....kunne levere lidt godt for øjnene, og det kunne jo godt smage lidt af forår. Selvom det her er en julerose!Mennesker vil bedrages - og de bliver det! Vejr-udsigten lover absolut ikke forår, hvad havde jeg regnet med!? Kalenderen siger ikke engang februar. Februar er ofte blevet kaldt for "vinterens hjerte", men i disse tider hvor det er moderne med navneskift og numerologi, ja så kunne det måske være på tide at lave om på det.
Jeg synes det ville være meget bedre om februar hed: Forårets komme! Ja, jeg ved godt jeg er lidt for naiv. Og der sidder garanteret også nogen der gerne vil have sne og kælkevejr (jeg kender f.eks. ca. 100 børn der ville juble) Nåh men så kom da med det sne, så vi kan få det overstået!!!!!!


Efter nærmere eftertanke kunne det så ikke vente bare en uges-tid, jeg skal nemlig ud at køre i week-enden fordi der er et par unger i nærheden af Århus, der mangler en barnepige! Nåh men hvis jeg er den eneste der skriger på forår så indordner jeg mig da bare!!! Er jeg det?????

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kunne altså godt bruge en ordentlig gang sne, med høj blå smuk himmel. Det savner jeg. Vintermånederne skulle være december, januar og februar, har jeg hørt, men det er måske lavet om. Det er der så meget der bliver, håber du får en dejlig "normal" dag. Klem

Madame sagde ...

Jeg skriger også på forår, fru Koch! Og dine dejlige billeder får mig til at skrige endnu højere. Jeg gider ikke sne og frost og problemer med transport til og fra arbejde. Jeg vil også gerne se solen i dag ...

kokken sagde ...

Sister: Du har ret,skal vi have sne skal det være med høj klar himmel og frost og ikke sjap og gråt! Jeg håber det bliver en helt normal dag idag! Klem tilbage.

Madame: Det er nemlig der problemet er, altså når man pine-død skal ud på landevejene. Hvis man kunne sidde i stuen derhjemme og nyde synet og måske gå ud i det når man gad, se det er noget helt andet!

Tenna sagde ...

Jeg skriger bestemt også på forår!! Det har jeg faktisk gjort lige siden jeg pakkede julepynten væk ;-) Selvfølgelig kan der laves om på månederne, de så vi da sidste "sommer" som var ét langt forår/efterår med al den regn! Så hvorfor skulle vi ikke få forår nu, det mangler da bare!! Vejret skylder os.....

Liselotte sagde ...

Jeg gider godt skrige med dig ;-)

anjoe sagde ...

Sidste år kom det helt store sne-eventyr i februar måned, så der er tid endnu ;-)

Lene sagde ...

Jeg skriger også med, men realisten i mig fortæller noget andet (jævnfør anjoes bemærkning:-), så jeg nyder solstrålerne og håber.

kokken sagde ...

Ja, de damer jeg tror jeg vil gøre som dig Lene: Håbe på sol og mildere vinde ;-) Tak for alle jeres kommentarer!

Anonym sagde ...

NEEEEJ - for søren da, Fr. Koch - jeg vil også ha' forår - NUUU! Indtil da - så er det sltså nogle dejlige billeder du har fanget - der er altså håb forude ;-)

kokken sagde ...

Jeps et cetera der er håb forude !