lørdag, september 22, 2007

Så er der dømt krig ....

Nu skal nullermændene simpelthen ha' en på frakken og jeg er startet i køkkenet, og hvis naboerne tror der er banket et diskotek ned her på adressen kan det ingen undre.

Musikken kører på fulde gardiner og støvsugeren snurrer lystigt - og bedst af alt solen skinner så man rigtig kan se hvor meget vinduerne også trænger!

Ha' det godt derude for nu går jeg i krig!

12 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tænk, at du kan skrive, at en støvsuger snurrer lystigt, det er da optismisme så det basker. Fortsat rigtig god fornøjelse. Flotte køkkenelementer.

kokken sagde ...

Jeg syntes jeg hørte den snurrede lystigt, men det var måske fordi jeg var i rengørings-humør. Tak - jeg er lidt heldig jeg er gift med en "køkkenskriver"!

Unknown sagde ...

Undskyld mig, men hvad er en "køkkenskriver"?

kokken sagde ...

I første omgang var det vel egentlig een der lavede madopskrifter. Men her i huset er det vel nærmest et udtryk for een der arbejder med salg og produktion af køkkener!:o)

Nina sagde ...

Håber du har haft tid til at indstille skydningen ind i mellem og nyde det gode vejr. Her i huset har jeg helt opgivet rengøringen i dag for i stedet at nyder livet!

kokken sagde ...

Jeg har også haft tid til at nyde solen idag - vejret har været skønt!

Anonym sagde ...

Hvor er du flittig! Og sikke en fin orden, I har. Jeg bukkede under for en dunder forkølelse, øv.

Unknown sagde ...

Jamen det forklarer jo en del.

kokken sagde ...

Madame: Øv

Sister Bonde: Ja ik'!

et cetera sagde ...

Fr. Koch - er dét eget køkken - for dér gad jeg godt være "køkkenskriver" - i min terminologi er det nemlig én der sidder og sludrer med kokken mens hun sipper et glas rødvin ;-)

et cetera sagde ...
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.
kokken sagde ...

Ja, det lyder også rigtig hyggeligt - du skal da være velkommen - jeg elsker også et godt glas mens maden bliver lavet. Og , ja det er et hjørne af mit eget køkken ;-)