mandag, september 17, 2007

Hvad er det der sker ....

Week-enden har været brugt på tankevirksomhed.

Hvad er det der sker ude i blog-land.

Er det noget du har lyst til at blive ved med at være en del af? Folk går ned med flaget, andre sletter indlæg, der skulle have bragt glæde, men ender med at blive kommenteret negativt!

Jeg er selv meget hurtig i replikken og vil få det meget svært hvis jeg, hver gang jeg får lyst til at kommentere, skal snurre rundt om mig selv rigtig mange gange inden pennen flyder .......

Een ting har jeg dog lært ved at være blogger og det er at tage på sansetur hvis noget skal vendes i hovedet ..... og det har jeg været her fra morgenstunden ... og septembers himmel er ganske rigtig blå .....
.. og min verden ser ud næsten som den plejer .......


... og kirken er næsten i min baghave ......


... så verden er trods alt ikke helt af lave - men måske jeg bliver en smule ustabil her på adressen.

Det summer stadig ......

14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det var ikke negativt fr. Koch, det var bare noget som jeg ikke magtede under et indlæg som hed "Glæde". Har svært ved at skulle hjælpe, når kræfterne ikke er til det.
Dejligt det med at sanse, er blevet sådan en succes. Det glæder mig virkelig.
Men jeg har tænkt de samme tanker som dig, at der er en del røre/uro lige i øjeblikket. Men sådan er det jo, livet små finurligheder.
Hvordan går det med dit banner, brug mig endelig, jeg elsker at lave sådan noget.
Kører lige en tur til den store by og er retur om nogle timer.

Tenna sagde ...

Jorden drejer rundt om sin egen akse, det samme gør vi mennesker. Ind imellem bliver vi rundtosset og mister orienteringen for en tid, andre gange finder vi hurtigt fodfæstet igen.

Jeg har tænkt ligesom dig, hvad er det lige der sker, men jeg tager det som "en omdrejning". Der falder sikkert ro på igen. Det er ikke sikkert alt bliver som før, men det kan være det er bedre, hvem ved ;-) Håber du forstår hvad jeg mener...

Lene sagde ...

Alle ved det går op og ned sådan er det jo
Kom nu
Livet venter
Nu idag og igen i morgen sådan er det jo
Kom nu
Livet venter
tyvstjålet fra helmig.
Ind imellem kan jeg blive så træt af min blog, nok mest når den kommer til at fylde for meget i mit liv, og det kan den nemt komme til, fordi jeg enten er herhjemme eller på arbejde, så det er så nemt at sætte sig hen til computeren. men så får den en pause, og så er jeg klar igen. Håber også at du bliver ved, om det er i en konstant form eller svingende form, pyt med det. Ha en god dag fru koch.

et cetera sagde ...

Kære Kok!
Du må endelig blive ved - du er et nyt bekendtskab for mig, men allerede et sted jeg nyde at besøge - for slet ikke at tale om dine varme kommentarer på min egen blog! Jeg er ved at prøve at bevæge mig væk fra dette hudløse som egentlig aldrig var min intention med at blogge - Emmaline har ret i at en gang imellem kommer der voldsommere krusninger på overfladen - kunsten er vist at de ikke skal fylde for meget.

Unknown sagde ...

Tak skal du ha for et banner - spørg lige om jeg skal ha hjælp næste gang - hjææææælp. Flot

kokken sagde ...

Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer. Tror at bloggen var ved at være lidt for hudløs efter min smag og så kommer det til at fylde lidt for meget! Som min leder sagde sidst jeg havde medarbejdersamtale:
Dit omsorgs-gen er næsten lidt for stort. Nu tror I det er en fordel. Det kan jeg så fortælle det er det ikke. Det er hårdt når man føler at man måske selv har været årsag til at der er nogen der har fået nogle kommentarer som de har taget lidt for meget til sig!
Nu kommer min blog til at være lidt on/off så ingen grund til bekymring hvis ikke der bliver skrevet nyt hver dag ;-)
Sister Bonde så flot er det nu da heller ikke det banner :-)

Unknown sagde ...

Gu er det så, med kant og det hele. Stolt du - det kan du være. Knuser

kokken sagde ...

Sister bonde tak skal du ha' - knus tilbage :-)

Lene sagde ...

Godt gået fru koch, det ser flot ud dit banner, og så med en anden skrift. Har du lavet den i et fotobehandlingsprogram?

kokken sagde ...

Det er lavet i et program der hedder Paint Shop Pro. Det er stort set det samme som Photoshop. Skrifttypen hedder Papyrus. Jow,jow bare hun får tid nok så lykkes det til sidst ;-)

Jette sagde ...

Kan kun tilskutte mig det, der er sagt i disse kommentarer, både hvad angår blog og bannere :)

kokken sagde ...

jette h: :-)

Anonym sagde ...

Du må ikke blive væk, fru Koch. Det kan ind imellem føles som en mavepuster, når man læser blogs.

Hvis nogen har det dårligt et par dage, er det nok bedst, at man holder en lille pause fra bloggeriet?

kokken sagde ...

Ja, som jeg tidligere har sagt så skulle det helst være sjovt at blogge, og det plejer både at være sjovt og givende - men du har ret en pause kan blive tiltrængt ;-)