torsdag, juni 28, 2007

Sommeren er gået i fisk

Ja hvis man skal tro på de prognoser der er fremme i radio og avis her til morgen - så er sommeren simpelthen gået i fisk ....

Og som altid skal vi jo være i Danmark når det er sommer, så det er jo triste udsigter. Der er endda en vejr-specialist der udtaler sig om at det kan vare i hele seks uger det vejr vi har lige nu.

Sådan noget synes jeg faktisk at man godt kan holde for sig selv - hvis det er rigtigt så finder vi jo ud af det. Men at ødelægge ens humør fra morgenen af synes jeg er lige groft nok.

En morgenvandring i haven viser ikke de store skader. Meget er væltet omkuld i bedene og mit lille æbletræ er blevet skæv ovenpå dagens og nattens strabadser - men mon ikke vi får den rettet op igen.

Som altid ligesom hos os mennesker skal der lige lidt tid til inden man er på ret køl igen - men med lidt hjælp - mon så ikke det går :-)

Og der er stadig gode hjørner der (næsten) ligner sig selv.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tre fire af vores træer skal rettes op, de lå fladt hen ad jorden. Stauderne er det gået lige så hårdt ud over. Georginerne som ellers var fine store, de ligger som mejet hen ad jorden, ved ikke endnu om de er knækket. Vi får nok ikke så meget ud af blomsterne, som vi plejer, godt vi ikke skal leve af dem. Det er værre for landmændene, hvis afgrøder også ligger som tromlet.

kokken sagde ...

Ja du har fuldstændig ret, vi vil jo bare gerne have noget kønt at kigge på. Og så vigtigt er det jo heller ikke. Vores løn ændres ikke på grund af vejret - min gør ihvertfald ikke ;-)Men en skam med blomsterne når man har arbejdet for at glæde sig over resultatet -

Lene sagde ...

den vejrmand, ham tror vi ikke på, vel? :-) vi er optimister :-)

kokken sagde ...

Vi tror ham ikke over en dørtærskel .... og han skal ihvertfald ikke komme her og ødelægge vores dårlige humør ;-)