mandag, august 15, 2011

Hverdag–ja tak …….

Har sagt det før, men siger det gerne igen: “Jeg holder af hverdagen”

 Sådan sagde Dan Turell og sådan siger jeg også Smiley

Specielt holder jeg af hverdagen efter en uge hvor alt har kørt på de højeste nagler. Der har som bekendt været festuge her i vores lille by, og så er der jo brug for at både mus og mand kommer af huse.

Vi har haft MiniTri med deltagelse af 722 personer der startede med løb i Kvie Sø, cykletur på 20 km og til sidst en frisk løbetur på 3 km. Det i sig selv er jo ganske imponerende. Men endnu mere imponerende er det da, at ikke mindre end 120 personer hjalp frivilligt til på enten den ene eller den anden måde.

festuge tistrup 008

Og det på trods af at regnen silede ned stort set fra start til slut. Men det var da det hele værd. Sikke mange smil vi fik, mens vi stod der i vores regntøj med håret hængende ned af nakken ;o)

Dagen efter var det nærmest ikke til at se,  at så mange mennesker havde været her. Inden vi så os om var der ryddet op og alt var klar til nye udfordringer.

Fredag aften på torvet var vejrguderne os anderledes venligt stemt. Een af de få dejlige sommeraftener blev det til. Der var ølsmagning og musk og dans. Og rigtig mange at hilse på og det var så fint.

Lørdag havde vi en tjans i Janusbygningen. Der var fernisering på en meget, meget flot udstilling med rigtig flotte malerier og smukke fotografier af vores lokale fotograf Wedigo Ferchland. Det er bestemt et besøg værd. Og også her var der rigtig mange at hilse på og snakke med.

 

img_4228_0_60_60_image

 

Så der er  vel ikke noget at sige til,  at vi faktisk har bestemt os for at holde en enkelt fridag, – bare sådan lige for at komme op i omdrejninger igen – for sidst på ugen er der igen en masse aktiviteter der kræver vores nærværelse. Hold da op hvor er det godt at vi kan bruges og at vi bliver brugtSmiley

2 kommentarer:

Johanne sagde ...

Vel er det så, det er dejligt. Meeeen....husk nu også at få mange hverdage ind imellem. For det er jo i sidste ende dem, vi holder mest af.

kokken sagde ...

Det er nemlig rigtigt og da det er dem der er flest af er det skam vigtigt at holde af dem!!! Håber I er ok ovenpå at det regn I har fået... knus fra vest!!