onsdag, august 03, 2011

En sommermåned smuttede lige så stille …..

Tænk at der ikke er blevet skrevet et eneste ord her på adressen i en hel måned!!! Det er da næsten for utroligt – men det virkelige liv har endnu engang krævet min opmærksomhed.

IMG_5980

Der har været sommer-ferie-børn og der har været ting der har fyldt i hovedet. Og jeg tænker hold da op det kræver sin mand/kvinde at være børnefamilie. Ikke at det er særlig anstrengende – overhovedet ikke – kun dejligt.

Det jeg mener er, at man skal være på dupperne hele tiden for at holde små ører og øjne væk fra det der sker ude omkring.

Sommeren har indeholdt mere drama end en Jussi Adler nogensinde ville kunne komme i tanker om.

Et lille barn er blevet så grusomt mishandlet at det kostede ham livet. Og endda af dem der skulle holde allermest af ham. Ikke engang to år blev han.

Så blev en teen-ager stukket ihjel med en kniv af en jævnaldrende.

Og sidst men ikke mindst skete den mest forfærdelige tragedie i Norge. Der har sandelig været mange ting at forklare og lige så svære at forståIMG_6091…..

Så bliver man da dybt taknemmelig over at vi alle har det godt! Og som vi nyder at have ferie-børn. Der bliver snakket, hygget og der er så mange kram i luften så jeg næsten har fået blå mærker. Det er da fantastisk!!!!

I dag tager ham-I-ved-nok børnebørn med til PostDanmark Rundt – alt imens jeg bøvler lidt rundt med en udstilling og et besøg af en journalist fra Holland der godt vil vide lidt om det at være borger-journalist…..

Som I kan fornemme går tiden fint – og lige om lidt har jeg lovet mig selv, så skal der blogges lidt mere regelmæssigt ;o)

God dag til dig der kigger med – stadigvæk!!!

2 kommentarer:

Mosekonen sagde ...

Jamen, jeg sidder skam her på campingpladsen og læser med :-)Vi er på Svinkløv Campingplads i det smukkeste sommervejr.
Det er ikke længere siden end i morges, at jeg tænkte på dig. Og så var du her.
Kender godt det med, at tiden lige pludselig går med noget andet end blogging, men sådan er det vel altid om sommeren. Vi skal nok nå det.
Skønne billeder, du har sat ind, med skønne børn. Må jeg spørge dig om, hvilket kamera du bruger? For jeg er begyndt at tænke på nyt kamere og aner ikke en dyt om det. Så man skal jo lige sætte sig lidt ind i sagerne, inden man giver en masse penge ud.
Knus til dig - og dejligt at høre nyt.

kokken sagde ...

Det lyder så dejligt med en tur på camping, jeg har set dine billeder på bloggen. Der er meget smukt! Mht. kamera synes jeg det er lidt svært. Vi har et lille kamera som jeg er meget glad for. Det er et Canon Ixus 900. Det har tjent os rigtig fint, men vi har også et spejlrefleks som Henry er rigtig glad for, det er også Canon og hedder EOS 550D. Han er mere til det avancerede hvor jeg synes det er fint med et lille kamera i lommen ;o) Der er jo også forskel på prisen, men jeg synes man får meget for pengene når man vælger det lille! Håber I hygger jeg på camping og det lyder det jo til. Gode tanker til jer begge to og tak for at du stadig gider komme forbi her på adressen!!! Knus