søndag, juni 19, 2011

Der er noget om snakken ….... der er sjovest på Bakken.

 

Tidligt lørdag morgen tog over 70 personer af sted med en lækker dobbeltdækker. Vi ville se om det nu også kunne være rigtigt at der er sjovest på Bakken. Datoen har stået i kalenderen rigtig længe og vi har glædet os lige så længe!

Og sikke en dag det blev!

Men inden turen gik til Bakken og Cirkusrevyen skulle vi lige et smut i Operahuset.

IMG_5816 (800x533)

Og det var en kæmpeoplevelse at komme bag om kulisserne. Oplevelsen blev ikke mindre af, at vi havde en meget charmerende og kompetent rundviser. Hun vidste stort set alt, der var værd at vide om Operaen.

Og hun kunne fortælle sjove anekdoter om skibsreder Mærsk Mckinney Møller. Om hvordan han i hele byggeprocessen havde stået på sidelinjen og fulgt materialevalget meget nøje. Og det var der rigtig sjove historier om.

Tænk at bo i et land, hvor man kan modtage sådan en gave som Operahuset er. Som det dog pynter på lige præcis den side af vores hovedstad!

005

Men turens formål var jo at se Cirkusrevyen og pludselig var det tid at komme videre. Og der er altså noget om snakken….der er sjovest på Bakken!!!

Cirkusrevyen kunne da virkelig få gang i de lattermuskler som vi bruger alt, alt for sjældent. Hold da op hvor er der masser af satire i revyen i år. Ikke sært at den i de fleste anmeldelser har fået fem stjerner.

Fem stjerner er der også til arrangørerne af turen. Tusind tak for en helt fantastisk dag og aften og for jeres gode initiativ. Håber vi ses næste år …. for

Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken Smiley

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg skal love for at I oplever noget, det er hårdt at være efterlønner :-)

kokken sagde ...

Ja, nu du siger det - det er nærmest uoverkommeligt ;o)) Men vi holder stand! Fortsæt god søndag til jer i vildmosen!