lørdag, januar 15, 2011

Skabertrang!!!

Det bedste jeg ved er at “skabe”. Altså ikke at skabe mig – selvom det er en af mine spidskompetencer.

Nej at skabe noget kan jeg godt lide. Det kan være strik, hækling, en god tekst til et stykke teater, en sang, et maleri – men mest af alt elsker jeg at skabe BARNDOMSMINDER…

De færreste tænker over at det er det der sker når man er sammen med børn.

Senest har jeg været med til at skabe barndomsminder i Malling. To fantastiske børnebørn fejrede deres fødselsdag sammen med 13 andre børn og ikke mindre end 14 voksne. Så der var sandelig noget at putte i posen med barndomsminder.

IMG_7180

I denne uge har jeg været i Kolding for at se “Min søsters børn vælter norjylland”” sammen med Andreas og Mathilde. Det håber jeg da også vil være en del af deres barndomsminder – biograftur med mormor og morfar;)

Eller barndommens vintre med kælketure der kan tage pusten fra ethvert barn……

image

Mine egne barndomsminder er mest af alt ture sammen med mine forældre.

Et lille spidstelt på stranden, duften af kyllingen over bål, raslen af mælkeflasker og øl på køl i en bæk, og de voksne stemmer udenfor i sandet mens man faldt i søvn i teltet! Det var i midten af 50’erne hvor der endnu ikke var ret mange campingpladser, men det forhindrede ikke mine forældre i at campere.

De har nok heller ikke tænkt over at de har skabt barndomsminder. Ikke desto mindre er det hvad der sker, når man er sammen med børn.

Er det ikke fantastisk at tænke på – og ikke mindst tænke over……..

God dag til dig der kigger med ;o)

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Og nogle gange er de minder, børnene husker, slet ikke dem, vi tror, der bliver husket :-)
God weekend til jer, er du ved at være ovenpå?

kokken sagde ...

Tak for din kommentar Lene. Ovenpå er så meget sagt .... mine lunger har været ved fotograf, fejlede ikke noget, til gengæld har jeg sammenfald i ryggen og skal ny ses efter for knogleskørhed ... og sådan går tiden så godt ;(( God fødselsdag hos jer - håber datteren er frisk igen!!!