fredag, december 17, 2010

“Bagud” er mit mellemnavn ….

 

 

Så er jeg ved at kravle op af det sorte hul jeg har befundet mig i nu i næsten 3 uger.

Lungebetændelsen har jeg sagt farvel til uden at sige tak! Nu mangler jeg bare at sige farvel til den utrolige træthed der kom snigende i kølvandet.

Det kræver stadig pauser, hvor der skal slappes af og vejret skal trækkes ned i maven….

 

Bittesmå ryk kendetegner hverdagen lige nu. Der er indkøbt nogle af julegaverne og der er bagt lidt – men det har vel også ret!

 

Men vi nyder at tænde lys og bare tage det i det tempo vi nu er i stand til at præstere. Og det er jo vel egentlig også godt nok!

IMG_7138

 

Vi ved det jo godt: Julen kommer uanset om vi er klar til det eller ej – og det er jo meget heldigt!!!

 

IMG_7134

Hvis der skulle sidde en enkelt der venter på det årlige julebrev, kan jeg kun sige: Giv tid og måske bliver det til en realitet…… Og hvis ikke – ja så håber jeg at I klarer jer uden…..

God dag til dig der kigger;o)

11 kommentarer:

Lene sagde ...

Dejligt at du er ved at være lidt ovenpå. Træthed kan sommetider være værre end mange andre symptomer, det dræner en totalt. Og du skal nok nå det :-)
God weekend til jer i jeres hyggelige hus.

kokken sagde ...

Ja, træthed er faktisk en meget undervurderet bivirkning;o) Hold da op jeg troede ikke man kunne blive så træt.... men du har nok ret - jeg når nok det jeg skal! Og tak for dine søde ord. Knus herfra!

johanne sagde ...

JO, det er godt nok.
Trætheden bagefter kan virkelig være invaliderende, og man forstår det bare ikke. Men sådan er det - og julen bliver til jul alligevel.
Knus til dig.

Inger Bonde sagde ...

Hvor ser der bare hyggeligt ud. Hvad du ikke når i år, når du til næste - og sådan kører det derudaf. Godt du er ovenpå igen og tillykke med sønnen og de 41.

kokken sagde ...

Tak Johanne. Jeg ved det jo godt: Jul bliver det uanset hvad, men du ved jo godt hvordan det er. Tænk bare på din kagedåse!!! Knus til dig på min yndlings-ø her fra vest:-)

kokken sagde ...

Ja, Inger jeg ved det, men det er nemmere sagt end gjort;o) Tak for ønsker til Jesper og hvor er det godt du har fået varmen igen. Knus herfra!

johanne sagde ...

...her smiles..jeg VED det godt :-)

Anonym sagde ...

Å for eit fantastisk kjøkken. Det var nydeleg og så elegant. Julestemning og fin atmosfære. God bedring til deg og ha ei strålande jul. Håpar kreftene kjem tilbake for fult før året er omme.
Helsing meg i Norge som ser innom bloggen din av og til.

kokken sagde ...

Tak for en dejlig kommentar helt fra Norge og rigtig glædelig jul herfra :o)

Gitte sagde ...

En fantastisk stjerne, du har der - hvor har du købt den? :-)

kokken sagde ...

Den er købt over nettet mener det var er firma i Århus der hedder Boxdeluxe.....