mandag, november 22, 2010

Ude godt – men hjemme bedst!

Så er vi hjemme igen – efter en helt igennem fantastisk ferie i Egypten.

Med en masse oplevelser i rygsækken. Rødehavet er helt igennem fantastisk.

egypten 138

 

At sejle ud i strålende solskin og så hoppe i “bølgen blå” det er simpelthen bare fantastisk.

 

egypten 068

At snorkle rundt mellem de mest fantastiske fisk og vide at bare lidt længere nede på bunden er der de smukkeste koraller…

egypten 255

 

 

At stå lige ved siden af de smukke pyramider og få lyst til at knibe sig selv i armen – simpelthen fordi man ikke kan tro det er sandt – at man er lige der!

At gå en tur i det Egyptiske museum i Cairo og kigge på de flotteste ting, der har været i gravene i hundredvis af år, inden der var nogen der fandt dem – det er fantastisk – intet mindre .Og der var det simpelthen forbudt at fotografere – så det lod vi lige være med!!!

egypten 180

 

Der var også så mange andre ting man kunne tage billeder af – og det kunne vi slet ikke lade være med……

Kontrasten mellem rig og fattig er helt enorm. Der er smukke gader med smukke huse og ligefrem asfalt på vejene – men uha når man kommer bagved er det et forstemmende syn….

Der er så mange der ikke har noget som helst  - og rigtig mange er rejst væk hjemmefra for at tjene på turisterne og så sende pengene hjem til deres familie….

Som altid når man rejser ud kan man se hvor godt vi har det her i vores smørhul af et land!

Ude godt men hjemme bedst!

God dag til dig der kigger;o)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er nogle skønne billeder, fru Koch, og sikke en fantastisk oplevelse det må have været for jer. Jeg har kun læst om pyramiderne og om Egypten, men det må virkelig være historiens vingesus, man mærker.

kokken sagde ...

Det var så fantastisk Madame, og man fik næsten gåsehud over at være der. Og tusind tak for din kommentar - jeg kommer forbi af og til hos dig, men på et tidspunkt var du gledet ud af min liste - og så fik jeg dårlig samvittighed! God dag til dig;o))

johanne sagde ...

Velkommen hjem. Smukke billeder, det er virkelig som om, man er der selv. Fantastiske farver. Dejligt at I har haft det godt og har gode minder med hjem i bagagen.

kokken sagde ...

Dejlige Johanne - vi har haft det helt fantastisk!!! Det er så dejligt med gode oplevelser som kan stoppes i rygsækken og tages frem når man trænger!!! Håber du er ved at være lidt mere ovenpå ;o) Sender gode tanker herfra.... knus fra os i vest!