onsdag, oktober 20, 2010

At være blogger…..

Ja, det er ikke noget man kan forklare folk der ikke blogger. Men nu har jeg nærmest blogget mere eller mindre i henved 3 år. Og sikke en verden man lige pludselig befinder sig i!!!!

Man bliver ustandselig bombarderet med masser af inspiration. Det kan være det nyeste indenfor strik, hækling eller boligindretning. Det kan være madopskrifter, og det kan være syltning af sødt og surt….

Men det kan sandelig også være inspiration til at komme videre når man er gået lidt i stå med lærred og pensel ;o))

malerier 016

Tusind tak til Ella for et inspirerende link i går. Jeg kunne altså slet ikke lade pensler og farver være i fred, efter jeg havde kigget med.

Og sådan er bloggen til evig inspiration!!!

God dag til dig der kigger med ;o))

4 kommentarer:

Ella sagde ...

Det er også sådan at bloggen er for mig, Søs, og så de dejlige mennesker man møder herinde - en skam at du er så langt væk. Vi har set hinanden en gang - og det er alt for lidt efter min smag :-)

Smukt billede du har malet - er det fra i går, mens du lyttete efter posten?

kokken sagde ...

Ja, der er langt til Ålborg, men så er det jo godt vi kan "mødes på bloggen". Ja, jeg fik lige malet lidt mens jeg lyttede efter posten - vi kvinder kan jo multi-taske;o) God aften til jer her fra vestjylland!

johanne sagde ...

Sådan er det nemlig at være blogger, helt rigtigt fortalt af dig. Da jeg holdt min lange pause, manglede jeg netop denne hverdagsinspiration. I en tid, hvor jeg bestemt ikke havde det godt, der havde det sikkert været udmærket at få et kærligt skub i en eller andet retning.

Fantastisk smukt billede. Det gør mig rolig at se på det, og farverne er også lige efter min smag.

kokken sagde ...

Du ved jo hvordan jeg af og til har det med at blogge.... der kan være lange pauser, men det er vel i grunden også ok;o) Tak for de pæne ord om billedet! Knus herfra....