mandag, august 23, 2010

Nammenam

Så blev seks kilo blommer forvandlet til henholdsvis marmelade og en ret skarp blomme-chutney.

blommer 001

Jeg kender et par stykker der godt kan lide det skarpe – så det blev det. Men blommetræet er ikke tømt endnu – så der er flere skud i bøssen, om jeg så må sige ;o)

God dag til dig der kigger ;o)

4 kommentarer:

Tina - omme i London sagde ...

Uhmmm... det lyder laekkert og som en god ide til de 7.5kg jeg lige har smidt i fryseren!

kokken sagde ...

Det er faktisk muligt at lave lidt for enhver smag. Nogle elsker det søde andre det skrappe. Det er lidt ligesom ude i det virkelige liv mellem mennesker ;o)

Anonym sagde ...

Fantastisk. Heimelaga syltetøy er eit vakkert syn og det smakar nydeleg.Eg brukar og å fotografere syltetøy og saft når jobben er gjordt. Men enno er det ca 3-4 veker att før mine Victoriaplommer er modne.
Helsing fra Norge ( Solfrid )

kokken sagde ...

Tak for din hilsen Solfrid - dejligt at høre fra Norge ;o)