torsdag, august 12, 2010

Hvad i al verden går du og laver ….

bliver jeg spurgt af og til.

Jamen det skal jeg da gerne lige fortælle lidt om:

Efter at have faret rundt for at tage billeder af starten på vores byfest, ja så gik turen til Malling. Der ventede et par skønne (og meget frække) unger.

Asger skulle starte i den nye SFO og idag er han skolebarn. Freya havde også skiftet børnehave, så der var mange nye ting……

 

rodekasse 006

 

Gad nok vide hvor de har set det henne!!?

rodekasse 005

Hjem igen for at tage billeder igen – byfesten varer jo det meste af en uge……

Vores skole har indført helhedsskole – så der måtte jeg lige op for at skyde et par billeder og skrive lidt til avisen…….

Og da det blev aften gik det løs med årets mini-triathlon. Over 700 personer deltog og der var både indslag i TV-Syd og masser af omtale i dagens avis. Og der var mange fotografer til stede og een af dem tog lige dette…….

fotograferne

… og sådan går tiden så godt.

I dag er der et møde kl. 10.00 om en Janusfestival der snart løber af stablen og så festes der ellers ugen ud, og der skal jo tages billeder af det hele!!!

Ham-I-ved-godt skal i Janusbygningen det meste af dagen. Der skal nemlig hænges kunst op til den næste udstilling. Der er fernisering på lørdag – nåh ja, forresten …. vi skal levere 2 stk. lagkager ….. men det når vi nok.

Man har jo masser af tid som efterlønner …..

God dag til dig der kigger;o)

3 kommentarer:

Ellen sagde ...

Ja, efterlønnere og pensionister har travlt. Gad vide hvordan der før blev tid til at arbejde? God fornøjelse med det hele.

FruOlsen sagde ...

sikke nogen dejlige unger... ;-)
Dejligt at I holder jer beskæftiget..
Fortsat god dag..

kokken sagde ...

Tak for jeres kommentarer! Nu er det ved at være hverdag igen - så kunne man måske gøre lidt mere ved bloggen;o)