tirsdag, januar 19, 2010

The-vand og blomster ….

Var ellers taget afsted frisk og frejdig for at mødes med veninden, vi trængte i den grad til en god gang vand-aerobic. Men da jeg var nået halvvejen måtte jeg give op!

 

Ja, jeg ved det godt: Jeg er en tøse-dreng. Jeg hader at køre når der er sne og glat …. og da jeg så havde bevæget mig ud i den tætteste tåge tillige, ja så ringede jeg da jeg var nået halvvejs og aflyste vores aftale. Og kæk som jeg er fik jeg da lige slynget ud at jeg da rigtig gerne ville give en kop te.

IMG_6737

Veninden er gjort af et helt andet stof, så hun tog til svømmestadion, hentede datteren sin og kom så ellers til the-vand;o) Og så havde de taget den smukkeste buket med …….

Den pynter nu i stuen mens jeg venter på at sne og frost skal forsvinde – hellere i dag end i morgen! Jeg hader når jeg ikke kan smutte hen hvor jeg har lyst!

Indtil da: God dag til dig der kigger:o))

3 kommentarer:

johanne sagde ...

Kære fru KOK :-) Jeg prøver at opdatere mig på bloggene, og lige meget hvor jeg lander, så læser jeg om frost og sne. Det er helt sikkert, at nu har vi fået nok. Vi vil nemlig UD, bare lige udenfor et kort øjeblik!
Ønsker dig en fortsat god onsdag. Knus.

kokken sagde ...

Det er det vi vil Johanne UD!!!! Men jeg kan se på din blog at du har taget action til rette vedkommende, så mon ikke der er lys forude;o))

johanne sagde ...

Smiler....JO, der MÅ være lys forude :-) Vi håber, at posten kan komme frem trods sneen.
Ønsker dig en god torsdag.
Knus :-)