onsdag, december 02, 2009

Velkommen!!!!

Velkommen december…. og ikke mindst velkommen frost!!!!

Hvor har vi ventet på at det skulle blive denne høje klare luft. Luft der er lige til at snuse ind og til at blive i godt humør af!

IMG_6541

Nu er der jo nok nogle der tænker, at vi har meget travlt her i huset fordi det snart er jul! Det er så ikke helt rigtigt – vi har meget travlt her i huset fordi det er december!

December i vores familie er nemlig “store-fødselsdags-måned”! Vi starter på lørdag med skønne Mathildes 6 års fødselsdag og så går det ellers løs. Og i år har vores søn et skarpt hjørne der skal rundes den 10. december. Når først man har “børn” der fylder 40, ja så har man vel lov til at læne sig lidt tilbage og tage den lidt med ro.

IMG_6551

Det gør vi så også lidt indimellem, men for det meste er der nok at tage sig til. Men der skal være tid til at kigge på nettet og det gør vi så ……

Men bliv ikke urolig over at der er stille på bloggen ….. jeg er her endnu ….. tiden bliver bare brugt andre steder!

7 kommentarer:

johanne sagde ...

Som du ser, er jeg her også endnu!
Jeg bruger til gengæld tiden til juleforberedelser - for man er jo ingen årsunge længere, og derfor må tingene fordeles over mange dage!

Hjertelig til lykke til både Mathilde og sønnen.
Hmm...vores datter, der er ældste, blev 40 år i oktober måned. Man forstår det jo slet ikke! Simpelthen ikke!! Hvordan gik det til?
Fortsat god december måned med travlhed og indlagte pauser. Sådan er det også her. Her er det bare ikke fødselsdage, det er maling af vægge og lofter. Ikke helt så hyggeligt - men ting der jo skal gøres en gang imellem.
Knus til Jer to.

kokken sagde ...

Ja, man undres over hvor tiden er blevet af, når man har børn i den alder;o)) Vi har ikke mindre end seks fødselsdage i december, så der er lidt at holde styr på. Planlægning har aldrig hørt til vores families spidskompetencer!!! God arbejdslyst og husk nu at få spist nogle af alle dine æbleskiver... krammer fra vest!

Lene sagde ...

Den luft i lungerne i går gjorde godt, jeg længes allerede efter den igen :-)

Ha en god fødselsdagsmåned :-)

kokken sagde ...

Tak skal du have Lene! Ja, det var dejligt at slippe for det grå og triste vejr - men nu ligner det november igen! Kram herfra....

Marianne sagde ...

Selvfølgelig er du der, her og alle vegne. jeg er helt vild med din stjerne og den skal nok vise dig vej her i december :-)

kokken sagde ...

Tak Marianne det er også godt at vide at der er en vejviser;o) Jeg er nemli lidt slem til et lille hop til højre eller til venstre .... men som regel finder jeg ind på række til sidst:o)Knus til jer her fra det dejlige vestjylland!!

Anonym sagde ...

behovet for at se:)