torsdag, april 02, 2009

Nedtællingen er startet…….

I morgen går det løs. Jeg skal indløse een af gaverne fra min fødselsdag. Jeg skal simpelthen i Operaen på Holmen for at se “Den glade enke”. Og jeg glææææder mig så meget!

dge_09_1_525.ashx

Og til alle jer på djævle-øen der tænker “så kommer hun vel forbi”, kan jeg kun sige at det gør hun så ikke!

Vi kører hjem igen lørdag morgen for der er travlhed når man er på efterløn. Der skal gøres klar til børnebørn på ferie inden påsken tager sit indtog!

Og nu skal der planlægges et døgn i hovedstaden!

God dag til dig der kigger;o)

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Må du få et herligt døgn i København. Jeg er vild med dine gaver, de rækker jo langt ud i fremtiden med forventningens glæde.

I går tikkede en sms ind kl midnat, det var fra datteren, som ville fortælle hvor god en balletforestilling hun havde set i Operaen :-)

kokken sagde ...

Du har ret - jeg har fået fantastisk dejlige gaver der rækker langt hen på året. Jeg har jo skuffer og skabe fyldt op med "ting" men oppe i hovedet er der masser af plads (!) - til nye oplevelser.Tak for din kommentar:-) Jeg kommer rundt og kigger hos jer andre - men får sjælden skrevet kommentarer, er ligesom gået lidt i stå med bloggeriet - verden udenfor har så mange ting man skal forholde sig til;o) Kram til jer i vildmosen!

Anonym sagde ...

Rigtig god fornøjelse i Operaen...Du kan da lige vinke, når I kører forbi "mit" farverige vandtårn som Arnoldi har lavet farveideen til ?

kokken sagde ...

Anne jeg vil vinke så du kan høre det!!! Tak for gode ønsker og hilsen!

Madame sagde ...

Det lyder rigtigt spændende, fru Koch! Jeg har aldrig været i den nye opera på Holmen. Rigtig god tur - og oplevelse ;o)

anjoe sagde ...

Det bliver garanteret en super oplevelse; de to hovedrolleindehaveres stemmer alene er et kapitel for sig ;-)

Rigtig god fornøjelse!

kokken sagde ...

Madame tusind tak for gode ønsker, og det var så fantastisk så kom afsted. Er sikker på at det lige er noget for både dig og Uffe! Fortsat god week-end herfra....

kokken sagde ...

Anjoe du fik da fuldstændig ret! Sikke stemmer, det er helt fantastisk! Det er så det får hårene til at rejse sig i nakken så det var en stor oplevelse. God week-end til dig og rimkogeren;-)