mandag, april 27, 2009

Kan man virkelig det?!!!!!!

Der findes børn, der kan kalde deres kammerater for alverdens grimme ord.

Ordforrådet fejler ikke noget, og man må jo håbe at de får det bedre når de er kommet af med deres raseri.

Det der undrer mig er faktisk mere, at når de er kommet af med galden, så regner de med, at den det gik ud over har glemt det igen.

Har endda registreret at de mener det er helt OK at opføre sig så uartigt!!! Og at man bare kan fortsætte som om intet er hændt bagefter?! 

Nu tænker I sikkert: Sådan er børn!!! Ja sådan er børn, men skal vi så ikke være enige om, at det er noget som kun børn kan tillade sig?!

Og at de skal lære at det gør man ikke – jeg mener det er godt at lære inden de bliver voksne……

Fordi: Voksne mennesker opfører sig vel ikke på den måde? Eller gør de?!!!!!

Rigtig god dag til dig der kigger;)

4 kommentarer:

marianne sagde ...

Nogle børn er efterhånden meget grove og det er ikke ok, men man skal ikke lede længe efter for at finde voksne der er lige så. DESVÆRRE.

kokken sagde ...

I dette tilfælde var det faktisk en voksen der opførte sig ganske og aldeles uhørt overfor een jeg holder rigtig meget af.... man kan undre sig over hvordan nogle mennesker mener at de har lov til at opføre sig. Tak for din kommentar Marianne!

Marianne sagde ...

Uha.... du har fat i noget der... Tonen er lang fra sober og børn lærer det fra voksne. Og mange voksne opfører sig desværre som du har beskrevet. Mit motto er at det siger mere om dem end den det går ud over... Men ord kan være stærke og de kan brænde sig langt ind i sjælen - bare afsenderen kunne forstå!

kokken sagde ...

Shabby det er hårdt at lægge øre til når det gentager sig i een uendelighed. Men modtageren er heldigvis een der kan trække på skuldrene over det ... for det meste! God dag til jer på ønskeøen;)