torsdag, januar 01, 2009

En fantastisk livsbekræftende aften har det været!

Og nu tænker I nok hvad har det med kransekagen kl. 24.00 at gøre? Sådan er det vel alle steder!IMG_4772

Eller de smukkeste raketter på himlen ….IMG_4775

Og løfter om både dit og dat i det nye år?

Men så er det lige jeg spørger:IMG_4776

Hvor mange af jer har prøvet at holde nytårsaften med en fantastisk kvinde på…..92!!!!! Nu tænker I sikkert nej gudskelov!

Men det tror jeg nok I skal holde op med.

Denne kvinde (der er mor til værten i det hus vi fejrede nytår) skulle have vin til maden, champagne kl. 24.00 og så lige en cognac til kaffen da kl. nærmede sig 03.00 i den første morgen i det nye år! Sent for en kvinde i den alder? Næææh som hun sagde “jeg kan jo sove i morgen”;-)

Og der blev snakket bøger der var bedre end filmen, fordi naturligvis bliver der læst bøger – når der ikke lige skal strikkes – eller laves julefrokost til hendes 6 børn med familie!

Se det var min største oplevelse på en nytårsaften! Så da jeg vaklede hjem i en nat der var tæt på at være morgen – ja da var det med et dejligt smil på læberne!

En livsbekræftende nytårsaften blev det!

10 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sådanne mennesker er da guld værd - det minder os alle om hvad livet handler om. Jeg ville havde elsket at være gæst i et hjem med en så livsbekræftende kvinde...

Anonym sagde ...

Så må det være dejligt at få lov til at blive så gammel..jeg kan godt forstå du havde en dejlig aften... :-)

Anonym sagde ...

Det må være skønt ikke bare at blive gammel som Anne siger, men at blive gamel på den måde at man som denne dame kan holde fast i sig selv. Rigtigt godt nytår til dig og tak for det flotte fyrværkeri...

Madame sagde ...

Jeg elsker sådan nogle forbilleder, fru Koch, og så må vi arbejde på at være lige så friske, når vi bliver 92.
Sikke en aften du har haft - og nat :o)

kokken sagde ...

Tusind tak for jeres kommentarer og specielt velkommen her til Marina. Ja det er så fantastisk når man indimellem møder så store personligheder! Hun gjorde et fantastisk indtryk på os begge to - så ja det var en fantastisk aften! God slappe-af-dag til jer........

Tenna sagde ...

Hvor herligt med sådanne livsbekræftende mennesker! Jeg vil ønske dig et rigtig godt nytår med ønsket om at 2009 bliver et fantastisk år for dig :-)

kokken sagde ...

Tak og i lige måde Emmaline;-)

johanne sagde ...

Hende ville jeg gerne have oplevet. Ikke nok med at man beundrer sådan en kvinde..man bliver også ydmyg og holder op med at have så ondt af sig selv!
Lad disse gamle vise kvinder komme mere til, så de kan være andres forbillede.
Ønsker dig endnu en gang et fantastisk godt nyt år.
(har du hørt, at der snart bliver udgivet en bog om Ellen på 100 år? - men det gør der, og Puk Elgaard har skrevet den i samarbejde med Ellen)

kokken sagde ...

Johanne de har som altid ret! Jeg hørte i radioen at PUk Elgaard var blevet færdig med en bog hun arbejde på, men jeg vidste ikke at det var en bog om Ellen - den bliver da revet væk er jeg sikker på - jeg skal ihvertfald have et eksemplar. Tak for gode ønsker - dem kan man ikke få for mange af!Kram til Ærø

Anonym sagde ...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money