tirsdag, december 02, 2008

Verden er af lave ….

Jeg er så gammel så jeg kan huske hvordan det var under olie-krisen. Og lige nu minder det lidt for meget om dengang.

Familier vælter omkring os, fordi virksomhederne skærer ned. En familiefar forsvinder fra jordens overflade fordi han har bedraget for millioner af kroner – uden at nogen omkring ham har lugtet lunten.

 mafia

At forlade et barn på otte år er ikke for tøse-drenge og det ville jeg jo ellers kalde ham……

Igen skal man nu gå at bævre når man nærmer sig den første i måneden og det er ikke morsomt! Heldigvis er de fleste af mine børn og svigerbørn beskæftiget i et område hvor man ikke umiddelbart kan tro der skal være nedskæringer. Og for een gangs skyld er det en fordel at være fyldt de 60 år.

I aften kommer gode venner på besøg. Han blev fyret sidste måned og hun blev det i torsdags! Der er brug for en snak!

God dag til jer derude!

10 kommentarer:

Lene sagde ...

dit indlæg satte tanker i gang over hos mig :-)

Godt at der er venner, der har tid til en, når verdenen er af lave. Knus

Lise sagde ...

For pokker da osse, derhjemme har vi snakket om de samme tanker. Der sker rigtig mange grimme ting i denne måned - og så er det julemåneden.

kokken sagde ...

Lene man rykker sammen i rækkerne når den slags sker, og det gør vi så. knus tilbage.....

Lise velkommen her!Ja du har ret i at der sker mange grimme ting, håber snart det vender, God dag til dig!

Charlotte sagde ...

Puha - og så sidder jeg her og tænker. Ved godt hvordan tiden er skruet sammen netop nu, og jeg ser også folk "bukke under" for denne tid. Det er af H til.
Godt at rykke sammen i rækkerne når den slagt sker, som du skriver!
Vi selv her i huset (de voksne) er i 30'erne. Vi har et vennepar, hvor han netop et blevet fyret. De har to små børn og en gammel gård, de er ved at bygge op! puha!

kokken sagde ...

Charlotte tak for din kommentar! Det er hårde tider for rigtig mange - men lad os håbe at det vender i det nye år. God dag til dig.....

Unknown sagde ...

Kim Larsen har hvist rat. "Det er en kold tid vi lever i"Mine piger og deres mænd, arbejder inden for områder hvor de nok ikke bliver arbejsløse, så det er jeg meget taknemlig for.

kokken sagde ...

Ja som forældre er man jo evigt bekymrede for sine børn conny, men jeg håber ligesom du at vi slipper for arbejdsløshed i familien. God dag til dig herfra----

Marianne sagde ...

Som min husbond (økonomen) siger; efter 7 fede år kommer 7 magre år....Han har faktisk i et par år sagt at korthuset ville ramle, men ingen gad at lytte - ja nogen lige frem grinede af ham og syntes han så sort.....

johanne sagde ...

Og nu har jeg da ærlig talt gået lidt rundt og "mumlet" siden i morges, hvor jeg læst dette indlæg.
Ville egentlig ikke have kommenteret, men jeg vil alligevel nøjes med at skrive sammen kommentar, som jeg netop har skrevet hos Lene, nemlig:

"Tja...marianne er inde på det rigtige. Man kan også tænke over, at krisen nu bare er ved at indhente de mennesker, der aldrig troede sig indhentet....og så gør det pludselig ondt."

kokken sagde ...

Marianne tak for din kommentar og det gamle ordsprog om 7 gode og 7 onde år ser ud til at holde stik. God dag til jer!

Johanne hvor er jeg glad for at du er holdt op med at mumle og i stedet for kom med en kommentar - endda een af de gode ;-) God dag til jer på Ærø