tirsdag, november 04, 2008

Jo, jo ……..

Jeg er da stået op forlængst.

 

Der er bagt småkager til en nært forestående fødselsdag ……….IMG_4456

 

… og en lille vest er blevet spændt ud til en forestående jul………

IMG_4458 

… og så har jeg mere end nærstuderet opskriften på en FLS – og det er vist ikke alt jeg forstår, men der er nok ikke andet at gøre end at gå på med krum hals!

Og sådan går tiden så godt. …….

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Flotte store billeder - dygtig elev - du har bestået :D

kokken sagde ...

Det var sørme da dejlige nyheder sister!God gå-tur til dig idag;-)

Lene sagde ...

Tillykke med beståelsen, og hvor tæt er den tætte fødselsdag? ;-) Håber ikke I er lækkermunde som her, for så kan sådanne lækre småkager hurtigt forsvinde ;-)

kokken sagde ...

sådan en fødselsdag kan jo trækkes gevaldigt i langdrag. Men her i week-enden samler vi børn og børnebørn i et pool-hus ved vesterhavet. Der er plads til mange mennesker, og selve dagen den 12. bliver holdt meget stille med søskende og tætte venner. Og det vil også være i sommerhuset, som vi har lejet i en uge. Hun har ikke lyst til at være herhjemme hende fødselsdagsbarnet. Sådan er planen og kagedåsen kunne godt blive tapet til - lad os nu se!Sikke en smøre:D God dag til dig!

Unknown sagde ...

Hvor ser de lækkere ud de småkager

Liselotte sagde ...

Uha, som du er flittig. De småkager ser ud til at kunne lokke mig i fordærv, så godt jeg ikke er i nærheden ;-)

kokken sagde ...

conny det er småkager der ligesom hører til i familien når der er fødselsdag eller andet der skal fejres. Og de smager rigtig godt:-)

Liselotte: Jeg synes ellers det kunne have været hyggeligt hvis du lige kom forbi.jeg bagte gerne en ny portion i morgen ;-)