tirsdag, august 26, 2008

Så regner det igen ......

Og da jeg skulle kigge efter egnet fodtøj til den slags vejr, faldt jeg over et par støvler der har sin helt egen historie:
I Soller på Mallorca fandt Ingelise og jeg den mest fantastiske second hand shop, med de mest exclusive ting til ingen penge (!?). Vi brugte en hel eftermiddag på at prøve sko, støvler smykker og hvad har vi.

Den meget, meget mørke, for ikke at sige sorte, herre der passede butikken den dag, morede sig kosteligt, og det gjorde vi også. Vi gentog indtil flere gange at vi havde det SÅ morsomt. Det var der nu ingen grund til, for det kunne både ses og høres.

Og da vore mænd ikke havde været med derinde syntes vi at de skulle have fornøjelsen. Så den sidste dag muligheden var der, fik dem slæbt med derind - og så var der lukket!!! Surt, surt show. Skulle du komme forbi Soller så kig lige ind - men husk der er kun åbent om formiddagen;-)Nåh, men da begge par er kunstinteresseret, måtte vi besøge et fint galleri som vi havde hørt om.
Det skulle efter sigende være ejet af en dansker. Det viste sig at det var et galleri der var ejet af
galleri Asbæk.

Et meget, meget smukt galleri i smukke omgivelser. Det var bestemt et besøg værd.
Og med det vejr vi er lovet idag, så skulle det ikke genere mig at tage det første fly til Mallorca - for inden længe er det støvle-vejr ;-)

God dag til jer derude.....

Ingen kommentarer: