lørdag, december 08, 2007

Hvem drømmer idag .......
... om dejlige friske grønsager, masser af dufte og sol og sommer ...


... eller en god bog på denne strand inden længe .... hvis du kigger godt efter og synes jeg er væk er jeg nok lige gået op for at hente en is .....
Men nu skal vi jo lige have ordnet alt det andet inden det bliver den 19. december.


Idag kommer der fem børnebørn (nogle af dem er bonus+) for de skal lige hjem til mormor og morfar og lave lidt konfekt og mærke at det snart er jul.Men nedtællingen er startet og selvom der bliver kigget i julekasserne, ja så sniger vi os til at kigge efter om nu strandtøjet er ok - men det siger vi ikke til nogen :-)

7 kommentarer:

Jette sagde ...

Kan godt forstå I drømmer... men dejligt er det, at I (alligevel) holder fast i traditionerne.... Her i huset bliver det heller ikke jul uden konfekt fremstilling..

et cetera sagde ...

Uhm, det lyder simpelthen så dejligt når du fortæller om det, Fr. Koch - tænke sig at gå og småhygge og småjule med børnebørn m.m. - og så afsted til "Bountyland" ...

Unknown sagde ...

Det bliver bare så skønt for jer - glæder mig vildt på jeres vejne.

Lene sagde ...

Det bliver godt at høre om jeres juleferie, jeg glæder mig :-)

Madame sagde ...

Hvor lyder det dejligt med jul, hvor der er masser af sol og hvide sandstrande. Det kune godt friste mig ... Det må du fortælle om, når I kommer hjem.

Nina sagde ...

Hvis ikke I skulle drømme, så ved jeg snart ikke! Selvfølgelig glæder I jer, både til jul, men også til rejsen, og vi er vist mange, der glæder os med jer. Og glæder os til at høre om det hele, når I kommer hjem igen!:o)

kokken sagde ...

Ja, vi glæder os bare så meget - og I skal nok komme til at høre så meget om turen så det hænger jer laangt ud af halsen ;-)