søndag, december 16, 2007

Der er pyntet op til jul udenfor .....

...... et fint lille sukkerdrys er blevet hældt ud over haven idag for at det skal være ekstra smukt at kigge på her i den søde juletid !!!

Solen har skinnet på os både i går og idag ....

... og der har været lys og glæde både inde og ude. Børn og børnebørn har været her for at ønske os en god tur og en god jul - og nu er der stille i huset ovenpå en lidt hektisk week-end.

Fruen har taget tjansen med at være julemor i hallen igen, igen. Der var ca. 200 mennesker og det var rigtig hyggeligt - men også godt at være færdig med. Og efter sådan en aften er det dejligt at være sammen med alle dem man holder af og slappe rigtig af.

Nu vender vi så blikket mod varmere himmelstrøg - og det bliver dejligt at komme ned og rigtig slappe af. Men lidt vemodigt har det været at ønske dem alle god jul og godt nytår da de tog afsted. Men der venter os gode dage i Thailand og vi trænger .......

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Også hos os har der været rimfrost, men noget så tåget. Kan I have en god tur :-) jeg vil tænke på jer juleaften :-)

Madame sagde ...

Rigtig god rejse, hvis det er i dag I rejser, fru Koch.

Unknown sagde ...

Smukke vinterbilleder fr. pipkok, mon ikke der kommer et par indlæg mere - inden du/I smutter?

Nina sagde ...

Åhhh, så hyggeligt med familie og juleri. Jeg vil ønske jer en velsignet jul, et lykkebringende nytår samt naturligvis en helt forrygende dejlig rejse. Så glemmer jeg det ikke! :o)

et cetera sagde ...

I sendes afsted med de bedste og varmeste ønsker om en dejlig tur - skønt det ved jeg at I får, fordi I er Jer - men jeg sender nu alligevel varme tanker og knus :-)

kokken sagde ...

Tusind tak for gode ønsker! vi tager ikke afsted før den 19. men der er lige lidt der skal ordnes inden - så lidt stille bliver her nok! Krammer til jer herfra :-)

Anonym sagde ...

Rigtig god tur til Thailand - det vil jeg gerne prøve engang i julen.

johanne sagde ...

Og lige pludselig er det jo den 19.

Manden og jeg vil ønske Jer begge to en rigtig god rejse - en god jul samt glædeligt og lykkebringende nytår.
Nyd julen under de varme himmelstrøj og pas godt på Jer selv.
Knus her fra øen.

kokken sagde ...

Pollyanna: Tak for gode ønsker ... og god jul til dig!

Johanne: Tusind tak til jer begge og I ønskes også en dejlig jul sammen med drengene .... Vi vil nyde julen nede i varmen - men også tænke på alle jer herhjemme!