onsdag, oktober 17, 2007

Forsinket sommerhus-besøg :-(

En knækket tand har lige udsat sommerhus-besøget en dags tid.

Nåh, men så har man jo chancen for at kigge lidt på lokaliteterne her på adressen! Det kunne godt trænge til en lille opstramning - og her tænker jeg ikke på taljemål o.lign. - men simpelthen en god gang oprydning efter at terminator 1 og 2 er rejst hjem!

Efter en eftermiddag i legeland med de to var det mere end tiltrængt med en slapper herhjemme - de kan faktisk godt lige tage toppen af vores energi - men vi har hygget os har vi.

Efter tandlægebesøg har vi aftalt at kigge på bil. Vi går efter den nye trend med en "van" på gule plader - det er jo meget brugt lige for øjeblikket og da jeg har en lille bil med plads til 4 personer er det behov jo dækket ind.

Og sådan en gul-pladet bil passer lige til ham der skal igang med at renovere sommerhus og hvad han ellers kan finde på, der kræver god plads til værktøj med mere.

Og så var der jo lige det der garn der også skulle handles ind ......... og de der bøger der mangler at blive læst ...... og den der mand der mangler at blive kysset ...... og ...... og ...... vi skal bare holde fri og i sommerhus - og det kan kun gå for langsomt!

9 kommentarer:

et cetera sagde ...

Øv med den tand - synes der er ret mange der knækker tænder lige for tiden - er det årstiden ;-) eller alderen?
Ellers lyder det som om I forstår at nyde og omlægge yderst fornuftigt til det nye liv - det er dejlig læsning - endnu en gang ønskes I en rigtig dejlig sommerhustur!

Jette sagde ...

Rigtig god sommerhus-tur, her er vejret rigtig fint, håber på det samme for jer..

kokken sagde ...

et cetera: Hvis du spørger mig har det absolut intet med alder at gøre;-) Jo, mine tænder er også gamle og knækker for et godt ord. Det sidste år er der brugt en formue på kroner og deslige og det vil åbenbart ikke stoppe! Tak for ønsker om en god tur - det bliver det!

Jette: Her skinner solen efter en heftig regnbyge så vi har det hele. Heldigvis har vi planer om at tage regntøjet med når vi tager afsted - så vi er ligeglade. Tak for ønsket om en god tur!

Unknown sagde ...

Øv med tanden, men godt så kan manden jo blive kysset endnu mere på matriklen og har flere kys i vente i sommerhuset, og det måske i ny bil på gule plader.
Opfør jeg ordentligt - god tur.

kokken sagde ...

Vi opfører os altid ordentligt ;-)

Anonym sagde ...

Uha, det lyder dyrt og ubehageligt med tanden! Men det kommer forhåbentlig ikke til at tage glæden fra jeres sommerhusferie. Spændt på, hvad I køber på gule plader ...

kokken sagde ...

Madame du burde vide der skal mere til at slå os ud ;-) Tanden er klaret og bilen kan du læse om i et nyt indlæg! God dag til dig!

Nina sagde ...

Ja, jeg tænkte også lige på, at der er mange tand-historier på bloggende rundt omkring. Og jeg har nu udskudt et tandlægebesøg i tre måneder. Nu må jeg vist se at komme afsted!

kokken sagde ...

ksn du så komme afsted!