mandag, september 10, 2007

Jeg har fået en pris - uden at opdage det ...

"Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) - i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".


Ja ovennævnte pris har jeg modtaget af Sister Bonde - uden at jeg faktisk har opdaget det. Tusind tak for det. Jeg er meget, meget stolt og meget rørt over at modtage den.


Nu er det så meningen at jeg skal give prisen videre til nogle andre bloggere der har fortjent at få den.
Her kommer jeg så til problemet, for alle de fantastiske bloggere jeg kender, har (naturligvis) allerede modtaget den.
Mange af de blogge jeg lige suser forbi har faktisk haft stor betydning for mig og mit liv som blogger.
Jeg er blevet inspireret til igen at lave håndarbejde, kigge på min have med andre øjne, for slet ikke at nævne fotografiens kunst! Og det ville jeg så gerne belønne med ovennævnte pris - men som sagt har disse fantastiske bloggere allerede modtaget den.

Men det handler vel egentlig også mest om at være en del af hinandens hverdag og indimellem sende kommentarer på hinandens blog.
Og det gør jeg gerne og jeg modtager kommentarer med stor glæde. Mest af alt er det jo et spørgsmål om at være med i dette fantastiske fælleskab og følge hinandens liv på godt og ondt.
Og i stedet for at uddele prisen til andre kan jeg kun sige:
Tusind, tusind tak for at jeg må kigge med i jeres hverdag på godt og på ondt alle I dejlige bloggere ... og tusind tak endnu engang til Sister Bonde!

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Selvtak og sku det være en anden gang - gu sku det. Knus

kokken sagde ...

:-)

johanne sagde ...

:-)kokken pipper, til lykke med prisen :-) Det du skriver her, kunne jeg ikke have sagt bedre. Alle de fantastiske piger, som står bag bloggene, de giver inspiration til netop de ting, du nævner. Jeg ser selv på tingene med helt andre øjne, efter jeg er blevet medlem af "familien Blog".
Tak for dine ord fru Koch, og til lykke med prisen.

kokken sagde ...

Tak skal du have Johanne og tillykke til dig også - du har om nogen sandelig også fortjent at få den. Og det bedste ved det at blogge er jo netop at vi har lov at være som vi er. Har vi en dårlig dag er der også plads til det - ingen præstationsangst i det forum her. God aften dig :-)

kokken sagde ...

Johanne god aften til dig skulle der vist stå - havde du gættet det;-)

Tina - omme i London sagde ...

Monstro jeg ikke lige skulle tage denne lejlighed til at pippe? Jeg elsker at laese danske blogge, det faar mig til at foele at DK er en del af min hverdag. Tak for du blogger!

Anonym sagde ...

Du har virkelig fortjent din pris, fru Koch!

kokken sagde ...

Tina: Selv tak og jeg håber du nød at være hjemme på ferie her i sommer. Men i bloggerverden er der jo ikke langt til danmark. God dag til dig.

Madame: Tak skal du have og jeg kan faktisk kun sige i lige måde. Jeg elsker dine indlæg - der er altid bid i det du har på hjerte.
God dag også til dig.

Tenna sagde ...

Tillykke med prisen, du har bestemt fortjent den og tak for dine dejlige indlæg :-)

kokken sagde ...

Emmaline: Tusind tak for de pæne ord - så du forresten at jeg på et tidspunkt gav dig et skulderklap. Du har det sikkert som jeg at der lige skal mindes om det. Læs hvad jeg skrev i august (jeg blev så glad) God dag til dig ....