torsdag, august 16, 2007

Fantastisk aften ....

Ja, det har været helt vidunderligt.Alfred skal giftes nu til morgen ... på den vej hvor du bor og ikke mindst En snegl på vej'n er tegn på regn i Spanien.... ja, der blev nynnet med på det hele.
En enkelt regnbyge blev det til men hvad gør det når musikken spiller .... og der var regntøj i kurven og så var det overstået.

... Og det var så hyggeligt. Flere af korpigerne har jeg spillet revy sammen med .

Hovedrolleindehaveren har jeg arbejdet tæt sammen med både i teatersammenhæng, tekster til revyen og som kollega på skolen.

Instruktøren har jeg spillet sammen med i mange år.

Så alt i alt var der kendte mennesker overalt både på scenen, og foran og bagved scenen.

På et tidspunkt da der kom en flok statister udbrød min mand: Hvad f..... ham der skal da møde på natholdet lige om et øjeblik. Og det skulle han, for vi fik en sludder med ham da han havde travlt med at komme afsted på arbejde ca. et kvarter efter at forestillingen sluttede.

Jo, der var fyldt med engagerede frivillige mennesker på den scene.

En fantastisk aften blev det ..... og et stort tillykke til drabanterne for et flot stykke arbejde ...

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er et vidunderligt stykke - pragtfuld musik. Jeg så stykket i London sammen med en veninde, det var en stor oplevelse.

kokken sagde ...

Ja sister bonde det er et fantastisk stykke og med det dejligste musik.

Anonym sagde ...

Det lyder dejligt med en udendørs musical - man stakkels medvirkende, da det regnede. 'My Fair Lady' er skøn - jeg så den som barn med Gerda Gilbo som Eliza. Jeg glemmer det aldrig.

kokken sagde ...

Ja, det er også en af de musicals jeg kan mindes fra jeg var barn, og jeg tænkte på det i aftes, at min mor havde det som jeg:Svært ved at lade være med at synge med - men en stille nynnen går vel an :o)

Lene sagde ...

:-) det sidste kender jeg, og har jeg mine børn med, så får jeg en arm i siden ;-) Jeg elsker også de sange, har kun set den på film med Audrey Hepburn, men den var jeg vild med.

kokken sagde ...

Ja det er så dejlige melodier så man kan jo ikke lade være :o)