mandag, marts 04, 2013

Bare et lille pip

 

Det er jo faktisk lidt flovt at konstatere at der ikke er skrevet noget som helst her på adressen i mere end 6 måneder.

Dette er blot for at meddele at der er liv i mig endnu og at alt sådan set er fint. Undskylder overfor jer der har været forbi for at se om der er nyt – det er der sådan set ikke.

Der har været lidt skranten hist og pist – men i det store og hele har vi det godt og blander os i alt for meget, men det er jo ikke noget nyt.

Hvornår der kommer nyt her på adressen vides ikke – om i det hele taget nogensinde.

Mange ord og mange år er brugt på det at være blogger – aner ikke om jeg kommer i omdrejninger til at være en helhjertet blogger igen.

Vi får se – men sender gode tanker til alle jer der kom/kommer forbi her på adressen.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

pip pip, :-) Tak for opdateringen

kokkenpaablokken.blogspot.com sagde ...

Det var da vist på tide Lene - men tak for at du kigger stadigvæk!Kigger forbi hos dig jævnligt og du er jo som altid fuldt opdateret både på den ene og den anden måde.Knus til dig !

Johanne sagde ...

Også herfra lyder der: Tak for opdateringen :-)
Jeg smugkigger lidt på facebook og lægger mærke til, at der heldigvis er liv i dig endnu.
Hyggeligt at høre fra dig.
Knus.

kokken sagde ...

Knus retur Johanne! Jeg smugkigger også hos dig både her og der, men at have overskud til at kommentere det kniber det mere med. Men jeg glæder mig over at det går fint på Ærø! kærlig hilsen her fra vest....

Anonym sagde ...

Jag behövde skriva ner en kort varsel köpa till tack för alla fantastiska förslag som du placerar på kokkenpaablokken.blogspot.ru. Min långvarig Internet uppslag har vid målet av dagen erkänts med tillförlitlig information och tekniker för att handla med mina medarbetare. Jag skulle påstå att flera av oss läsare verkligen allvar turen att leva i en viktig plats med ganska många bra personer med insiktsfulla pekare.